Tilbud og tjenester

Bryggen i Bergen, Bergen Havn

Foto: Robin Strand

Tilgang til servicesenter
(STENGT INNTIL VIDERE )

 Servicesenter for fritidsbåter ligger i 2. etasje i bygningen på Zachariasbryggen. Hovedinngang mot Torget. Her finner du toalett, håndvasker, dusjer, vaskemaskiner og tørketromler. Etter klokken 20.00 kan gjester bruke toaletter i Plan 1 på Zachariasbryggen. Husk at du må fremvise gyldig betaling for havneavgift. Barn må være i følge med voksne.

Kode for tilgang til servicesenteret finner du under «Informasjon om Bergen Havn» på appen «GoMarina». Koden står også på kvitteringen for betalt havneavgift, og du kan også kontakte kai-betjenten på mobil 959 89 978, eller havnevakten på tlf. 55 56 89 80.

Betaling av havneavgift

Vi anbefaler alle våres gjester å bruke appen GOMARINA for betaling av havneavgift. Bergen havn vil bruke appen for å informere våres gjester om eventuelle hendelser eller annen informasjon. Det er viktig at alle felt fylles ut. For de som ikke har smart telefon er det en kort automat tilgjengelig på Torgutstikkeren (Shetlands-Larsens Brygge) .

Strømuttak finner du på Bryggen (16A), Torgutstikker (10A) og Blomstertorget (16A).

Ferskvann
Ferskvann finner du på Torgutstikkeren og på Bryggen. Vann er inkludert i kai-leien. Om vinteren kan du fylle vann på Munkebryggen. Der kan du også fylle diesel.

Strøm

Kode for aktivisering av strømkontakt står på kvittering for betalt havneavgift. Den kan brukes på alle søyler der det er ledige kontakter og disse er operative. Ved eventuelle feil eller mangler kan disse ikke påregnes å bli rettet umiddelbart da det ikke er døgnservice ved eventuelle feil/mangler. Strøm er en ekstraservice som våre gjester som betaler havneavgift har til fribenyttelse der det er tilgjengelig. Det er også ønskelig at flest mulig benytter seg av dette. Eventuelle feil/mangler rapporteres til Havnevakten.

Tømming av avfall
Avfallscontainere er utplassert på Torgutstikkeren og på Bryggen.

Tømming av septik
Tømmestasjon for septik er plassert i bukten mellom Holbergskaien og Munkebryggen.
Tømmestasjonen åpner normalt til påske og holder åpent til oktober.

Farlig avfall
Miljøstasjon for farlig avfall finner du på Munkebryggen.

Brannvern
Vann- og brannposter, samt en del brannslukkingsapparater er utplassert langs Bryggen og Torgutstikkeren. Vi henstiller publikum og fritidsbåteiere om å bruke brannslanger og pulverapparat ved brann/branntilløp og kun bruke vannslanger til vannfylling.

Wifi
Tilgang til gratis, trådløst nett/wifi-sone finner du i Turistinformasjonen.

Nettverk: visitBergen

Passord: bergenbergen

Alternativ kaiplass
Hvis du ønsker en annen kaiplass enn beskrevet i kart, skal du kontakte Havnevakten på telefon 5556 8980, mobil 959 89 980, eller på e-post: havnevakt@bergenhavn.no

GC Rieber Eiendom har privat gjestebrygge på Marineholmen, og kan kontaktes på telefon 913 31 350. Informasjon på: http://www.gcrieber-eiendom.no/gc-rieber-pluss/gjestehavn-og-faste-baatplasser/marineholmen-gjestebrygge/

Bryggen i Bergen, Bergen Havn