– Er du fornøyd med stolene du har fått på kontoret ditt? Monica spør en nyansatt kollega som haster forbi kontoret hennes. Og den stumtjeneren du har fått er den stiligste her på huset, smiler hun før kollegaen haster videre.

Fikseren

Monica Woll Sigvaldsen liker å hjelpe andre. Hver dag er hun på jobb før klokka sju, klar for å bistå gode kollegaer. Hun arrangerer møter, bestiller PCer, kontorutstyr og kontorrekvisita. Hun har kontroll på ansattes ferier og fridager, hun er utvalgssekretær for havnestyre og havneråd, og er møtesekretær i arbeidsmiljøutvalget på jobb.

– Jeg elsker jobben min, og ville ikke byttet den med noe. Her bidrar jeg til at kollegaene mine får en bra arbeidshverdag, og det å hjelpe andre gjør min jobb meningsfull, understreker hun.

Går for de gode pasningene

På håndballbanen var Monica en habil venstreback i andre og tredjedivisjon på Askøy. Etter at hun skadet kneet for noen år siden måtte hun legge opp, men gleden og interessen for lagspill driver henne både privat og på jobb.

– Å spille hverandre gode er noe alle bør tenke på sier hun. Samarbeid og samspill gir både arbeidsglede og resultater, der har vi alle noe å strekke oss etter.

Supersosial

Og hva gjør du når du ikke er på jobb?

– Da er jeg med flokken min på Askøy. Jeg har mann, tre barn, svigerbarn og fem barnebarn, og alle bor rundt oss på Askøy. Jeg synger også i to kor, og det blir mye øving og konserter. Vi har også en hytte på Oppheim, og dit drar vi så ofte vi kan. Jeg er nok en som liker å ha det sosialt både privat og på jobb. Du kan godt si at jeg er en supersosial person som liker å ha mennesker rundt meg, avslutter Monica.