Tom Georg Indrevik som er varaordfører i Fjell kommune ble i styremøtet i Bergen Havn i dag enstemmig valgt til ny styreleder.

Indrevik tar over som styreleder etter Jan Erik Kjerpeseth som slutter som styreleder i havnen for å bli ny styreleder i BKK.

« Jeg er glad og samtidig ydmyk over å ha blitt valgt til ny styreleder i Bergen Havn. Jeg kommer til å fortsette det gode arbeidet som Jan Erik Kjerpeseth har gjort som styreleder i havnen. Miljø, byutvikling og økt transport på sjøen blir tre viktige saker for Bergen havn i tiden fremover, sier Tom Georg Indrevik.

To år har gått svært fort. Det har vært en krevende, men først og fremst en svært spennende reise. Jeg er stolt over det vi har fått til sammen med dyktige ansatte. Jeg er trygg på at jeg nå overlater en fremtidsrettet havn med harmoni, og en havn som er godt rigget for å fylle sitt samfunnsoppdrag på en god måte, sier kan Erik Kjerpeseth.