Aktuelt i Bergen Havn

Her kan du lese om hendelser og nyheter for Bergen Havn.

Ny styreleder i Bergen Havn

Tom Georg Indrevik blir ny styreleder i Bergen Havn etter Jan Erik Kjerpeseth. Miljø, byutvikling og økt transport på sjøen blir viktige saker for den nye styrelederen.

Containere i Bergen Havn

Norske havner og KS Bedrift Havn slår seg sammen

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet.
Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon. Bergen Havn støtter fusjonen fullt u

Fotokonkurranse

Bli med i fotokonkurransen vår .Vi er på jakt etter et flott bilde fra Bergen med tema cruise. Bildet bør formidle byens havnevirksomhet, og cruiserelaterte bilder «med personlighet» og tydelig forbindelse til Bergen vektlegges. Tenk alle årstider, alle tider på døgnet, folkeliv og attraksjoner

Bergen Havn bistår under strandryddeuken

I anledning den nasjonale strandryddeuken fra 30.april til 6.mai tilbyr Bergen og Omland havnevesen medlemskommunene gratis hjelp til å frakte avfall fra vanskelig tilgjengelige områder slik som viker, skjær og holmer. Avfallet vil bli hentet av arbeidsbåten Sydnes og fraktet til avtalt deponi.

Slurpen-prosjektet viser resultat

Siden september i fjor har elever fra Rothaugen skole vært med og samlet, registrert, sortert og talt over 12240 gjenstander og over 60 kilo avfall som er samlet inn fra en liten avfallssamler innerst i Vågen. Det meste som flyter i Vågen er plast, tau og tobakksprodukter.